لینک کوتاه مطلب : http://tassir.ir/?p=4928

آقای پالم!

6jop4y7k
مقدمه :
میزان اسید چرب اشباع در روغن پالم حداقل ۵۰% است. در حالی که روغن‌های مورد استفاده در سبد غذایی باید حداقل زیر ۲% اسید چرب اشباع و ترانس داشته باشند.

آثار زیانبار مصرف روغن پالم :
۱ بالا رفتن چربی خون
۲ افزایش کلسترول بد
۳گرفتگی و انسداد عروق

دیناروند معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو :
« روغن پالم به دلیل آسیب‌های که به سلامتی می‌زند از قبیل گرفتگی عروق کرونر و حتی بروز برخی سرطان‌ها توصیه می‌شود که این روغن کمتر استفاده شود.» گفتنی است بیماری قلبی و عروقی از مهمترین علل مرگ در ایران است.

نتیجه :
واردات روغن پالم با رشد ۱۱۰درصدی، در شش ماهه نخست امسال به ۱۷۹هزار تن رسیده است. برخی رسانه‌ها از نقش «مهدی‌.م» از نزدیکان فریدون برادر “شیخ حسن روحانی” در مافیای روغن_پالم خبر می‌دهند. مافیای روغن_پالم به بهانه ایجاد دسترسی به بانک‌های مالزی، واردات این روغن را تصمیم‌سازی نموده‌اند.

#روحانی_مچکریم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *